Iznajmite Konica Minolta bizhub C3100P

  • Visok kvalitet štampe, jer koristimo isključivo ORIGINALNI toner
  • Brzina A4: 31 stranica u minuti u boji i crno-belo
  • Formati papira: A6 – A4 i prilagođeni formati
  • Automatsko obostrano  štampanje u boji
  • Povezivanje: USB, Ethernet, WIFI*
Ovaj kvalitetni štampač formata A4 idealan je za izradu visokokvalitetnih, živih grafika i prezentacija, savršen za profesionalce u dizajnu, marketinške timove i edukatore.
Konica Minolta Bizhub C3100P je kompaktan laserski štampač u boji. Optimizovan je za korišćenje u kancelarijskom okruženju. Štampač bizhub C3100P nudi visokokvalitetan i isplativ otisak uz veliku pouzdanost u radu i fokusom na ekološku održivost. 
Širine 446,5 mm i dubine 544 mm, bizhub C3100P  je dovoljno mali da se postavi na svaku radnu površinu.
Sa brzinom štampe od 31 stranice u minuti, konstrukcijski i kvalitetom izrade dizajniran je i za radna okruženja sa velikom količinom štampe. Takve osobine stavljaju ovaj uređaj daleko ispred ostalih A4-formata kolor štampača dostupnih na tržištu. 
Kvalitet otiska
Bizhub C3100P i Simitri HD toner pruža i režim visoke rezolucije 1.200 dpi, pružajući izvanredne reprodukcije sitnih tekstova i veoma tankih linija za izradu izuzetno detaljnih dijagrama i malih štampanih dokumenata.
Emperon print kontroler
Emperon je Konica Minolta jedinstveni printing sistem, opremljen sa funkcijom mrežnog štampanja kao standardna postavka. Emperon obezbeđuje komforno štampanje, bez obzira na vrstu operativnog sistema i vrstu mrežnog okruženja.
Konica Minolta kontroler visokih performansi sa podrškom za PostScript3, PCL6, PCL 5e/c i XPS.

Mobilna povezivost

Mobilno štampanje bez napora
Besplatno rešenje za povećanu fleksibilnost mobilnog štampanja
Štampanje i skeniranje – uvek na dohvat ruke uz Konica Minolta Mobile Print.
Konica Minolta Mobile Print je besplatna aplikacija za mobilno štampanje za iOS i Android, koja povezuje mobilne uređaje sa multifunkcionalnim Konica Minolta bizhub uređajima.