rentiranje štampača bizhub 227

Iznajmite bizhub 287/367

Bizhub 287/367 monohromatski (crno-beli) multifunkcionalni štampač pruža produktivne funkcije  kako bi ekonomično ubrzao vašu manipulaciju dokumentima, uključujući štampanje od 28 str/min, 36str/min, skeniranje u boji, moćne opcije završne obrade i poboljšanu kontrolnu tablu koja sada ima novu oblast za povezivanje mobilnih uređaja.
 • Brzina A4: 28/36 str/min
 • Memorija od 2 GB za brzo štampanje, hard disk od 250 GB za skladištenje dokumenata
 • Direktna štampa sa USB-a
 • Mobilna štampa AirPrint (iOS), Mopria (Android),  PageScope Mobile (iOS & Android)
 • Lako povezivanje: USB, Ethernet, WIFI*

Jednostavan i svestran MFP za svako radno okruženje

Novi upravljački panel 7 inča

Novi panel od 7 inča pruža vrhunsku multitouch osetljivost, pregledan korisnički interfejs i intuitivnu operativnost. 4 tastera menija na dnu panela i softverski tasteri menija na ekranu mogu omogućiti korisniku da registruje do 9 uobičajenih funkcija kao što su kopiranje, skeniranje/faks, pregled ili numerička tastatura.

Web pretraživač

Upravljački panel se može koristiti za prikaz i štampanje raznih sadržaja veb stranice. Pogodno je za štampanje PDF datoteka koje se mogu videti na veb lokacijama ili za štampanje mapa mesta koja ćete upravo posetiti.

Funkcije vidžeta

Tekstualni okviri, ikone ili GIF animacije mogu se postaviti na MFP operativnu tablu poput lepljivih beleški. Oni se mogu koristiti za prikaz kancelarijskih komunikacija, pravila korišćenja MFP-a ili upozorenja.

Kompaktan dizajn

Novorazvijeno glavno telo MFP-a nudi kompaktno i lakše kućište od svog prethodnika, bizhub 283/223. MFP se može uklopiti u skoro svaki tip radnog prostora.

Štampajte sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme uz najnapredniju bežičnu, mobilnu i cloud tehnologiju

Povezivanje sa Android uređajima

Nova mobilna dodirna oblast na operativnoj tabli je spremna da podrži NFC (Near Field Communication) vezu sa Android*1 uređajima. Dodirnite oblast sa Android uređajem da biste izvršili uparivanje preko PageScope Mobile (PSM).
Izaberite datoteke na PSM-u, a zatim dodirnite uređaj na operativnoj tabli da biste izvršili štampanje*2 ili dodirnite uređaj na operativnoj tabli da biste izvršili skeniranje*2.
*1 NFC veza zahteva instaliranje Android OS 4.4 ili novijeg.
*2 Za obavljanje dodira za štampanje i skeniranje potrebno je bežično LAN okruženje.

Povezivanje sa iOS uređajima

Za iOS uređaj, za pretragu i registraciju MFP-a u blizini u PageScope Mobile (PSM)*3 preko Bluetooth LE (BLE)*4 tehnologije.
Pored toga, iOS uređaji se mogu koristiti za prijavljivanje na MFP preko BLE veze. Izaberite datoteke na PSM-u za štampanje*5 direktno sa iOS uređaja ili skeniranje*5 datoteka direktno na iOS uređaje.
*3 Potreban je PageScope Mobile za iPhone/iPad verziju 5.0 ili noviju.
*4 Potreban je opcioni I/F komplet za povezivanje uređaja EK-609.
*5 Za štampanje i skeniranje potrebno je bežično LAN okruženje.

Wireless LAN (AP mode) support

MFP postaje bežična LAN pristupna tačka*6 koja omogućava direktnu bežičnu vezu između mobilnih uređaja i bizhub-a. Uređaji koji se unose u kancelariju moći će da se direktno povežu sa bizhub-om i bezbedno su odvojeni od postojećih LAN mreža kompanije.
PageScope Mobile će omogućiti praktičniju upotrebu, jer se bežično podešavanje može završiti između mobilnog uređaja i bizhub-a jednostavnim čitanjem QR koda koji je prikazan na tabli mašine.

*6 Potrebni su opcioni komplet za nadogradnju UK-212 i I/F komplet za povezivanje uređaja EK-608 ili EK-609.

Za trenutno povezivanje bez drajvera štampača na industrijske standardne mobilne tehnologije

AirPrint

Apple-ov standardni sistem štampanja kompatibilan sa iOS 4.2 i Mac OS 10.7 ili noviji. Može se koristiti kompatibilni štampač na vašoj bežičnoj LAN mreži.

Mopria Print Service

Apple-ov standardni sistem štampanja kompatibilan sa iOS 4.2 i Mac OS 10.7 ili noviji. Može se koristiti kompatibilni štampač na vašoj bežičnoj LAN mreži.

Konica Minolta Print Service

Štampajte direktno na bizhub preko bežične LAN mreže sa Android 4.4 ili novijih instaliranih uređaja.

PageScope Mobile

Mobilna aplikacija za štampanje koju nudi Konica Minolta da bi se omogućilo korišćenje širokog spektra bizhub funkcija kao što su dvostrano štampanje, sigurnosna štampa, heftanje i bušenje.

Fleksibilne i napredne sigurnosne funkcije za zaštitu podataka i informacija

Autentifikacija na uređaju

Autentifikacija se može izvršiti direktno na uređaju. Detaljna kontrola pristupa se može podesiti za svaku funkciju uključujući kopiranje, štampanje, skeniranje i faks*1.
*1 Funkcija FAX zahteva opcioni FAX Kit FK-513 i HDD će biti potreban ako MFP nema HDD kao standard.

Autentifikacija sa ID karticom

Za autentifikaciju*2 pomoću različitih tipova ID kartica*3. Metoda autentifikacije je takođe usklađena sa SSFC (Shared Securiti Formats Cooperation) standardom. Pored ID kartice, autentifikacija se može izvršiti i sa bilo kojim Android uređajima*4 koji imaju NFC antenu.

*2 Potrebna je opciona jedinica za autentifikaciju AU-201S i I/F komplet za povezivanje uređaja EK-608 ili EK-609.
*3Usklađene beskontaktne ID kartice uključuju FeliCa (IDm), SSFC, FCF, FCF (kampus), FeliCa Private i MIFARE (UID).
*4 Zahteva Android 4.4 ili noviji koji podržava HCE (emulaciju kartice hosta) ili PageScope Mobile za Android v4.1 ili noviji.

Biometrijska autentifikacija-otisak prsta

Otisak prsta postaje najprecizniji alat za autentifikaciju. Biometrijska autentikacija je jednostavna za implementaciju, ali nudi sigurnost na veoma visokom nivou.
* Potrebni su opcionalna jedinica za biometrijsku autentifikaciju AU-102, radni sto VT-506 i I/F komplet za povezivanje uređaja EK-608 ili EK-609

Autentifikacija sa korisničkim imenom i lozinkom

ID & Print
Ako korisnik postavlja lozinku na ekranu upravljačkog programa štampača pre nego što izvrši štampanje, podaci za štampanje će se čuvati na HDD-u MFP-a i neće se štampati na MFP-u sve dok se na upravljačkom panelu MFP ne unese iste lozinke. Ova funkcija je korisna pri štampanju poverljivih dokumenata .

Server-less pull printing

Zadaci za štampanje koje šalje korisnik mogu se odštampati sa bilo kog MFP-a u grupi za štampanje u kancelariji. To omogućava korisniku da lakše postavi sistem za “pull-printing” bez servera i sa niskim troškovima uvođenja.
*Može da se kreira sistem za“pull-printing”koji se sastoji od najviše 10 MFP-a. Neophodno je da svi odgovarajući MFP uređaji budu u istoj mreži.
*Opcionalni i-Option LK-114 i komplet za nadogradnju UK-211 moraju biti instalirani na svaki od MFP-a.

Doprinos životnoj sredini je uvek na prvom mestu

Upotreba recikliranih materijala

Reciklirani PC/ABS i plastika od biomase su korišćeni u kućištu MFP-a. Potrošnja recikliranog materijala je približno 11% ukupne težine MFP-a*1 i približno 51% glavnog tela MFP-a je napravljeno od recikliranih materijala.
*1 Odnos ukupne težine smola i plastike koji se koriste u ovoj mašini

Vrhunska ušteda energije i TEC vrednost u svojoj klasi

Napajanje MFP CPU-a je podešeno da se isključi tokom režima spavanja. Ovo daje vrhunski odnos potrošnje energije od 0,5 W (u režimu mirovanja). Vrednost TEC je takođe smanjena za približno 32-55%.
*Vrednosti za 220-230 V
*TEC vrednosti primenjene na program International Energy Star, verzija 2.0

Simitri HD toner

 Simitri HD toner je polimerizovani toner, koji je istraživala i razvila kompanija Konica Minolta. Mala veličina i konzistentan oblik Simitri HD čestica tonera osigurava oštru reprodukciju teksta, kao i crteža i linija. Njegova glatka spoljašnja površina  daje visok kvalitet, dugotrajnost i otpornost otiska.
Pošto su polimerizovana zrna tonera  malog prečnika – 6μm, potrebna je manja količina tonera u poređenju sa drugim proizvođačima, čime se koristi manje prirodnih resursa. Dodatno, Simitri HD polimerizovani toner zahteva nižu temperaturu fiksiranja. Oba aspekta značajno doprinose smanjenju količine korišćene energije i srodne emisije CO2.
 • Brzina štampe/kopiranja A4 mono 28 str./min.
 • Brzina štampe/kopiranja A3 mono 14 str./min.
 • Vreme prvog otiska mono 5,3 sek.
 • Vreme zagrevanja < 20 sek.
 • Rezolucija kopiranja 600 x 600 dpi
 • Format originala A6 – A3
 • Funkcije kopiranja Poglavlje; umetanje strana i korica; probna kopija; podešavanje test otiska; memorisanje podešavanja; poster mod; ponavljanje slike; preklapanje (opciono); zaštita od neovlašćenog kopiranja
 • Rezolucija štampe 1.800 x 600 dpi
 • Funkcije štampanja Direktna štampa sa USB-a, watermark, programiranje poslova, zaštita kopiranja
 • Mobilna štampa AirPrint (iOS), Mopria (Android), Google Colud Print (opciono), PageScope Mobile (iOS & Android)
 • Tip drajvera PCL6 (XL 3.0), PCL 5c, PostScript 3 (CPSI 3016), XPS
 • Operativni sistemi Windows VISTA (32/64), Windows 7 (32/64), Windows 8 (32/64), Windows 8.1 (32/64), Windows Server 2003 (32/64), Windows Server 2008 (32/64), Windows Server 2008 R2 (64), Windows Server 2012 (64), Windows Server 2012 R2, Macintosh OS X 10.x, Unix, Linux, Citrix
 • Povezivanje USB 2.0, Gigabitna mrežna karta
 • Mrežni protokoli TCP/IP (IPv4 / IPv6); IPX/SPX; NetBEUI; AppleTalk (EtherTalk); SMB; LPD; IPP; SNMP; HTTP
 • Procesor 1,2 GHz
 • Memorija 2.048 MB
 • Hard-disk 250 GB
 • Brzina skeniranja do 45 strana u minuti u boji i crno belo (sa opcionim uvlakačem originala)
 • Rezolucija skeniranja 600 x 600 dpi
 • Funkcije skeniranja Scan-to-eMail, Scan-to-SMB, Scan-to-FTP, Scan-to-Box, Scan-to-USB, Scan-to-WebDAV, Scan-to-DPWS, mrežno TWAIN skeniranje
 • Format fajla JPEG; TIFF; PDF; PDF/A (opciono); compact PDF; encrypted PDF; searchable PDF (opciono); XPS; compact XPS; PPTX; searchable PPTX (opciono); searchable DOCX/XLSX (opciono)
 • Funkcije sistema Podrška za aktivni direktorijum (korisničko ime+lozinka+email+smb folder); Kreiranje do 1.000 korisničkih naloga; Definisanje prava pristupa korisnika; Opciona autentifikacija putem ID kartica
 • Finiširanje (opciono) Offset; grupisanje; sortiranje; heftanje; bušenje rupa; umetanje listova; savijanje po sredini; savijanje za pisma; booklet
 • Faks standard Super G3 (opciono)
 • Faks modem 33,6 Kbps
 • Faks funkcije Polling; time shift; slanje faksa sa računara; poverljivo primanje faksa; prosleđivanje faksa na e-mail/FTP/SMB; do 400 programiranih poslova
 • Kapacitet ulaznog papira Standard: 1.100 listova,
 • Maksimalno (opciono): 3.600 listova
 • Kapacitet izlaznog papira Maksimalno: 250 listova, opciono sa finišerom: 3.300 listova
 • Format papira A6 – A3
 • Težina papira 60 – 220 g/m2
 • Automatski uvlakač originala Do 100 originala; A6-A3; 35-163 g/m2; RADF (opciono)
 • Automatski dupleks A5-A3; 60-209 g/m2
 • Preporučeni mesečni obim štampe 10.000 strana
 • Maksimalni mesečni obim štampe 19.000 strana
 • Potrošnja električne energije <1,5 kW
 • Dimenzije uređaja (VxŠxD) 735 x 585 x 660 mm

Prospekt uređaja preuzmite >>OVDE<<

Drajvere preuzmite >> OVDE <<

011 301 56 95

Pozovite za dodatne informacije o uređaju i pogodnostima iznajmljivanja

... ili nam pošaljite upit za iznajmljivanje