Kolor laser multifunkcionalni uređaji za iznajmljivanje

Iznajmite Konica Minolta bizhub C454e

Konica Minolta bizhub C454e kolor MFP visokih performansi, pruža superioran otisak u boji i ekonomičnu cenu otiska. Ovaj multifunkcionalni štampač poseduje produktivne funkcije  kako bi ekonomično ubrzao vašu manipulaciju dokumentima, uključujući štampanje u boji od 45 str/min,  skeniranje u boji do 160str/min., moćne opcije završne obrade i poboljšanu kontrolnu tablu dijagonale 9 inča.
  • Visok kvalitet štampe jer koristimo isključivo ORIGINALNI toner
  • Brzina A4: 45 stranica u minuti u boji i crno-belo
  • Formati papira: A6 – SRA3, baner 1,2m
  • Težina papira 52-300g/m2
  • Automatsko obostrano kopiranje, štampanje i skeniranje u boji
  • Brzina skeniranja do 160 str/min.
  • 2 GB RAM + HDD 250GB
  • Lako povezivanje: USB, Ethernet, WIFI*
Konica Minolta bizhub C454e svojom brzinom od 45 strane u minuti, automatskim dokument feeder-om koji skenira brzinom od 160 strana u minuti, finišerom sa mogućnošču heftanja i razdvajanja materijala, velikom memorijom i HDD-om, predstavlja uređaj sposobnog da odgovori na velike i zahtevne poslove štampanja i skeniranja.
Ova generacija MFP-a svoju reputaciju i rasprostranjenost duguje dokazanom pouzdanošću i kvalitetom otiska koji su, inače, već dugi niz godina, karakteristični za uređaje proizvođača Konica Minolta. 

Jednostavan i svestran MFP za svako radno okruženje

Novi upravljački panel 9 inča

Novi panel od 9 inča pruža vrhunsku multitouch osetljivost, pregledan korisnički interfejs i intuitivnu operativnost. 4 tastera menija na dnu panela i softverski tasteri menija na ekranu mogu omogućiti korisniku da registruje do 9 uobičajenih funkcija kao što su kopiranje, skeniranje/faks, pregled ili numerička tastatura.

Brzo skeniranje u boji

Skenirajte obostrano, u boji do 160 str/min. Skenirajte originale u digitalnom formatu: JPEG, TIFF, PDF… Scan-to-eMail (Scan-to-Me)
Scan-to-SMB (Scan-to-Home)
Scan-to-FTP
Scan-to-Box
Scan-to-USB
Scan-to-WebDAV
Scan-to-DPWS
Network TWAIN scan

Multifunkcionalni kompaktni finišer

 Finišer dostupan za ovaj model ima funkcije offset, grupisanje, sortiranje, heftanje do 50 listova, slaganja do 500 listova na izlaznoj tacni.

Funkcije vidžeta

 Konfigurišite početni funkcionalni izgled  “Home” table kako vama i vašoj kompaniji odgovara. Postavite vidžete funkcija tako da lako i brzo zadate i izvršavate najčešće zadatke kopiranja i skeniranja.

Za trenutno povezivanje bez drajvera štampača na industrijske standardne mobilne tehnologije

AirPrint

Apple-ov standardni sistem štampanja kompatibilan sa iOS 4.2 i Mac OS 10.7 ili noviji. Može se koristiti kompatibilni štampač na vašoj bežičnoj LAN mreži.

Mopria Print Service

Apple-ov standardni sistem štampanja kompatibilan sa iOS 4.2 i Mac OS 10.7 ili noviji. Može se koristiti kompatibilni štampač na vašoj bežičnoj LAN mreži.

Konica Minolta Print Service

Štampajte direktno na bizhub preko bežične LAN mreže sa Android 4.4 ili novijih instaliranih uređaja.

PageScope Mobile

Mobilna aplikacija za štampanje koju nudi Konica Minolta da bi se omogućilo korišćenje širokog spektra bizhub funkcija kao što su dvostrano štampanje, sigurnosna štampa, heftanje i bušenje.

Fleksibilne i napredne sigurnosne funkcije za zaštitu podataka i informacija

Autentifikacija na uređaju

Autentifikacija se može izvršiti direktno na uređaju. Detaljna kontrola pristupa se može podesiti za svaku funkciju uključujući kopiranje, štampanje, skeniranje i faks*1.
*1 Funkcija FAX zahteva opcioni FAX Kit FK-513 i HDD će biti potreban ako MFP nema HDD kao standard.

Autentifikacija sa ID karticom

Za autentifikaciju*2 pomoću različitih tipova ID kartica*3. Metoda autentifikacije je takođe usklađena sa SSFC (Shared Securiti Formats Cooperation) standardom. Pored ID kartice, autentifikacija se može izvršiti i sa bilo kojim Android uređajima*4 koji imaju NFC antenu.

*2 Potrebna je opciona jedinica za autentifikaciju AU-201S i I/F komplet za povezivanje uređaja EK-608 ili EK-609.
*3Usklađene beskontaktne ID kartice uključuju FeliCa (IDm), SSFC, FCF, FCF (kampus), FeliCa Private i MIFARE (UID).
*4 Zahteva Android 4.4 ili noviji koji podržava HCE (emulaciju kartice hosta) ili PageScope Mobile za Android v4.1 ili noviji.

Biometrijska autentifikacija-otisak prsta

Otisak prsta postaje najprecizniji alat za autentifikaciju. Biometrijska autentikacija je jednostavna za implementaciju, ali nudi sigurnost na veoma visokom nivou.
* Potrebni su opcionalna jedinica za biometrijsku autentifikaciju AU-102, radni sto VT-506 i I/F komplet za povezivanje uređaja EK-608 ili EK-609

Autentifikacija sa korisničkim imenom i lozinkom

ID & Print
Ako korisnik postavlja lozinku na ekranu upravljačkog programa štampača pre nego što izvrši štampanje, podaci za štampanje će se čuvati na HDD-u MFP-a i neće se štampati na MFP-u sve dok se na upravljačkom panelu MFP ne unese iste lozinke. Ova funkcija je korisna pri štampanju poverljivih dokumenata .

Doprinos životnoj sredini je uvek na prvom mestu

Upotreba recikliranih materijala

Reciklirani PC/ABS i plastika od biomase su korišćeni u kućištu MFP-a. Potrošnja recikliranog materijala je približno 11% ukupne težine MFP-a*1 i približno 51% glavnog tela MFP-a je napravljeno od recikliranih materijala.
*1 Odnos ukupne težine smola i plastike koji se koriste u ovoj mašini

Vrhunska ušteda energije i TEC vrednost u svojoj klasi

Napajanje MFP CPU-a je podešeno da se isključi tokom režima spavanja. Ovo daje vrhunski odnos potrošnje energije od 0,5 W (u režimu mirovanja). Vrednost TEC je takođe smanjena za približno 32-55%.
*Vrednosti za 220-230 V
*TEC vrednosti primenjene na program International Energy Star, verzija 2.0

Simitri HD toner

 Simitri HD toner je polimerizovani toner, koji je istraživala i razvila kompanija Konica Minolta. Mala veličina i konzistentan oblik Simitri HD čestica tonera osigurava oštru reprodukciju teksta, kao i crteža i linija. Njegova glatka spoljašnja površina  daje visok kvalitet, dugotrajnost i otpornost otiska.
Pošto su polimerizovana zrna tonera  malog prečnika – 6μm, potrebna je manja količina tonera u poređenju sa drugim proizvođačima, čime se koristi manje prirodnih resursa. Dodatno, Simitri HD polimerizovani toner zahteva nižu temperaturu fiksiranja. Oba aspekta značajno doprinose smanjenju količine korišćene energije i srodne emisije CO2.

011 301 56 95

Pozovite za dodatne informacije o uređaju i pogodnostima iznajmljivanja

... ili nam pošaljite upit za iznajmljivanje